Hírlevél feliratkozás

Fórum Lilliput.hu

FANTA

Ital
 • Játék kezdete:2013.05.01.
 • Játék befejezése:2013.07.14.
 • Beérkezési határidő:2013.07.14.
 • Sorsolás:2013.07.18.

Fanta nyereményjáték
"Fanta Kortyolj és nyerj 2013"

Feltétel:
Keresd a 10 jegyű kódot a promóciós Fanta Narancs, Fanta Citrom, Fanta Vad Málna, Fanta Őszibarack-Sárgabarack 0,5 literes, 1 literes, 2 literes, illetve 2,5 literes termékek kupakjában és regisztráció után töltsd fel a játék oldalán.
vagy küldd be SMS-ben 06 70 717 7134-es telefonszámra.
A napi és a heti nyereményeket nyerő időpontokban, 7:00 és 21:00 között lehet megnyerni.
A kódos kupakokat 2013. augusztus 15-ig őrizd meg!
A kódokat garantált kedvezmények váltására is használhatod.
Kezdete: 2013. május 1.
Befejezés: 2013. július 14.
Fődíj sorsolás: 2013. július 18.
Nyeremény:
5 db Styling és Shopping csomag (egy frizura és egy make-up elkészítése, valamint személyi stylist jelenlétében elkölthető 100.000 Ft értékű Arena Plaza vásárlási utalvány)
5 db Nokia Lumia 920 készülék
Heti 5 db, összesen 55 db, 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány (nyerő időpontokban)
Napi 1 db, összesen 75 db, DC baseball sapka (nyerő időpontokban)
Napi 5 db, összesen 375 db, 3D-s páros Cinema City mozijegy (nyerő időpontokban)
Hivatalos játékszabályzat
 

Legfrissebb fórum hozzászólások

 
 • Kérdések és válaszok

  nyeeero

  fgabcsi! E-mail-ben értesítettek ma délután 3 körül.

 • Nyertesek

  retexsis

  palmolive karkötő nekem is

 • Nyertesek

  kincs

  Palmolive - arany karkötő

 • Kérdések és válaszok

  fgabcsi

  Palmolive nyertesek, mikor, milyen formában értesítettek? Köszi

 • Nem csere-bere, hanem vásárlás

  vadaska

  Eladó!

  1 db napijegy a szlovéniai Cerkno síterepre 3.000 Ft. Eredeti ára 29 EUR. Érvényes ebben a szezonban - 2015. március 22-ig.

  2 db 8 órás felvonójegy az eplényi Nordica Síarénába 2.500 Ft/db. Eredeti ára 5.300 - 6.300 Ft/db, attól függően, hogy hétköznapi vagy hétvégi időpontra szól. Felhasználható 2015. március 31-ig.

 • Negatív tapasztalatok

  szigiagi

  Én is kapartam ma DM-es sorjegyet, és lejött a kód.:(( Próbáltam kérni másikat. Nem adtak, azt mondták nem tudnak, hívjam az ügyfélszolgálatot. Akkor nem volt időm, rohannom kellett haza, aztán olyan őrültek háza volt utána ma már, hogy ki is ment a fejemből, hogy telefonáljak itthonról... Kíváncsi vagyok, hétfőn mit mondanak majd.

 • Nyertesek

  szépszemű32

  Palmolive -arany karkötő :)

 • Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények

  patrik4

  "winner"nek köszönöm a cseréhez való hozzáállását! Több, mint korrekt! :)

 • Kereskedelmi láncos matrica-, kártya-, domino csere-bere (Auchan Arnold és Oscar matrica, időgép; TESCO Simpsons, Simpson család hűtőmágnes, Spar Hegymánia; CBA Vuk; Penny Vitateam; Tesco - Angry Birds, Törp dominó; Spar: Garfield, Magyarország Természeti kincseink, Hupikék Törpikék, Óceánmánia, Dzsungelmánia; stb.)

  bejcsi

  Sziasztok! Cba Asterix albumba keresem: A1,H2. Lehetőleg egy helyről.Mit szeretnél cserébe?

 • Kérdések és válaszok

  törpi

  Nekem sem válaszoltak

 • Kérdések és válaszok

  Csabko

  Nekem nem válaszoltak. Kérdeztem melyik blokkal és küldik-e.

 • Offtopic, sőt off-site - Társalgó

  kismackó

  Sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki irt nekem.Nagyon szomorú hogy megtörtént ez a tűzeset nálunk.A kisszoba égett ki teljesen de akkora volt a hő hogy azon az oldalt a fürdőben és a konyhai részen minden megolvadt hűtő mosógép mikro stb minden élelmiszert ami maradt kikellett dobni mert tönkrement a nagyszoba viszonylag szépen megmaradt de ott is az oltási munkák miatt minden tönkrement mivel eláztak a bútorok is.A férjem tényleg azt nyilatkozta hogy cigerretta végett gyulladt ki de neki sajnos autóbalesete volt két éve amiből egy évet kórházba töltött nem igazán van fogalma a dolgokról én otthon voltam pont akkor értem haza a kicsit vittem iskolába elsős a tűz tényleg ott égett ahol a táblagép volt bedugva megpróbáltam eloltani de minden olyan gyorsan történt a kicsi tűzből nagy lett cigerrettára utaló szagott akkor nem éreztem.A tűzszakértők vizsgálják majd nektek is megirom az eredményt.Most egy nagyon lelakott szintén kikforos lakásban lakunk ahol sok a munka mire lakható lesz vagyis tiszta még a kiégett lakást is kikellene üriteni csak az a baj hogy mindenre egyedül vagyok! Nekünk sajnos nem volt biztositásunk igy nekünk nem térit senki semmit se a kikfornak a biztositó tériti a lakáskárt mi örüljünk hogy van fedél a fejünk felett sok év óta ér minket baj újra újra gyereket is érte buszbaleset utánna a férjem balesete és most ez.Mindig mink vagyunk a hirekbe.Pedig igazán szerencsések vagyunk mivel a férjem balesete is olyan súlyos volt hogy több hónapot kómában töltött remélem mindenki kérdésére válaszoltam.Mégegyszer köszönöm azoknak akik irtak.

2015. február
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
      
1
2
3
4
5
6
7
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27