Nyereményjáték - aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - akciók 2014, Facebook nyereményjáték, ingyen nyereményjáték, nyeremények, autó, játék, nyereményjáték online, lottószámok, ötöslottó, hatoslottó, nyerőszámok, autó nyereményjáték, nyeremény, pénz nyeremény, autó nyeremény, akció, online nyereményjátékok, pénznyeremény

Hírlevél feliratkozás

Fórum Lilliput.hu

Negatív tapasztalatok

Összes fórum téma

Hozzászólás témához Új témakör létrehozása 1 / 1323 oldal
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 16:50

Déjà vu érzésem van.
Ezt a csontot már annyiszor lerágtuk-ták-tátok....
Ugorjunk.
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 15:53

Azt hiszem egy kicsit eltávolodtunk az eredeti témától.
Teljesen mindegy hogy gyerektől férjtől vagy akárkitől de azt az időt amit játékra fordítunk valahonnan elvesszük. Valaki sokat nyer mert sok blokkal játszik? Nézzünk már egy kicsit mögé mennyi meló van sok sok akár több száz blokkot rendszerezni átnézni tárolni??? Van itt példa bőven arra is hogy több százzal nem nyerni és akár egy blokkal nyaralást. Akkor ennyi erővel arra is lehetne irigykedni hogy húúú de mákos....
Az hogy többszáz blokkal játszik valaki több névvel?? Mjndig is leleményes volt a magyar.
És a gyűjtőblokk??? akkor azt miért nem hurrogjuk le?? Ott aztán még az sem garantált hogy tényleg vettek e olyan terméket?
Tételes blokk ennyiből jobb ott legalább valaki megvette...
Szereintem zárjuk le ezt a vitát egymásra köpködést.
Valaki így játszik valaki úgy valaki bevallja valaki nem.
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 15:47

Én úgy csináltam másoknak a cola lasztikat hogy beregiztem őket és aztán vittem a nyertes blokkokat egy cetlire írva a címet hogy hova küldjék el, aztán coláék írtak hogy nem érkeztek meg a blokkok. Legalább nem az én borítékom és postaköltségem bánta. :( Ennyit nem ért meg nekik a labda. Ez két esetben volt, a többinek megérkeztek, nyilván fel is adták.Persze mikor rákérdeztem, természetesen feladták, mondták ők. Ennyit erről, köszönömöt hiába is várnék. Legalább pénzembe nem került, csak egy kis munkába, már amennyi idő emailt csinálni nekik, meg beregizni.
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 15:36

Nekem régebben voltak olyan ismerőseim, akár még családtagjaim is meg vannak most is akik nem nyereményjátékoznak aztán mégsem foglalkoznak a gyerekeikkel... ennyi...
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 15:20

jelica: az egyik fontos dolog ami kell a játékokhoz az idő, idő és idő. :)
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 15:19

Velem is most volt olyan pont a Coca lasztiknál, hogy unokatesóméknak nyertem egy labdát. Kérdeztem kérnek-e, mert úgy néz ki, tudok nyerni nekik, semmit nem is kell csinálniuk, csak regizzenek, és küldjék meg nekem a belépő adataikat, a többit én intézem.
Végül annyit nem kaptam, "hogy köszi, megjött a labda". De még annyit se, hogy fapapucs.:(( Nagyon nagyot csalódtam az unokatesómban, nem ilyennek ismertem meg. Bár mostanság változott más téren is, de akkor is... Nem kellett volna ódákat zengeni, de mégis én blokkoltam, én küldtem be jó időben, én postáztam a blokkot saját pénzből... Ha ő próbálkozik, lehet hogy 5-6 blokkból se jött volna össze, mint ahogy párotoknak se nagyon akart sikerülni.
Szarul esett.:(
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 15:15

Lehet megkövezni, régen felajánlottam a kuponjaimat, matricáimat, meg amim volt mert ezek a dolgok nem érdekelnek. A levelezéssel töltött idő után vagy nem jött válaszboríték - mert úgy már nem kellett a felajánlás - vagy nem jött egy köszi se. Úgyhogy az elején még sajnálva de kukába dobtam. Most már semmiféle gondom nincs sok év után, inkább kukába dobom. Vannak kivételek akiket ismerek, tudom hogy gyűjti, kapja azt annyi. Néha a felajánlásból szarabbul jöttem ki mintha nem csináltam volna semmit.
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 13:53

Gyerek kontra játékszenvedély témához: velem azért jópárszor előfordult, főleg, amíg kicsik voltak a gyerekeim, hogy lelkiismeret furdalásom volt a játékokra fordított idő miatt. Nemcsak a pályázat beküldésére, borítékolásra (bár ez most már egyre kevesebb van, sajnos) gondolok, hanem arra a plusz időre, amit az 5-6 különböző üzletbe menés, ott pénztárnál sorba állás elvitt, ahelyett, hogy megvettem volna mindent egy helyen...
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 12:56

Jelica: Nem igazán az én asztalom de azért kiragadnék egy mozzanatot énis márpedig a Cola játékot, Nyertem nagyon sok embernek lasztit a SAJÁT blokkjaimmal. Persze köszönöm az nem mindenhol volt. Ennyit arról hogy mennyire megváltoztak az emberek , addig jó vagy amig adsz aztán ha te kérsz valamit akkor már nem ennyire jófejek.
- Online bingo - tölts fel 10 eurót, és nyerj több milliót! (új)


kaján
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 12:54

Mindig az "tudja" legjobban, hogyan kell gyereket nevelni, akinek egy sincs.
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 12:34

Na szóval újra, telóról egy CSÖPPET BÉNA vagyok, neteznem meg most nem is volna szabad, de ezt nem állhatom :D meg szóval:
Már nem tudom, hogy jött ide a gyerek, mint téma , de 6 gyerek mellett ERRE van rálátásom!!!
Én személy szerint azt gondolom semmilyen időt NEM
vettem el tőlük a nyeremenyjatek mániám miatt, viszont amit ,+ba adtam vele na az leírhatatlan!!!!!
Ennyi gyerek mellett ha 3 állásom lenne sem engedhettem volna meg, hogy annyi klassz helyre elvigyem őket ahol már jártak!!
Nem mellesleg a 12 éves lányom ötlete volt hogy a blokkos cola játékon miért nem próbálok meg nyerni másoknak is lasztit, ENNYIT arról, hogy mennyire nincsenek esetleg megnevelve, mert nem szánok rájuk elég időt......:)
Ez csak az egyik fele, hogy rengeteg olyan helyre eljutnak ahová más nem biztos, de mással is adhatnék példát, nem biztos hogy van másik 6 gyermekes magyarországi család akik megengedhetik maguknak, hogy XBOXot vagy playstaisont vegyenek a gyerekeknek.... és sorolhatnám..... de gondolom mindenki érti! ..........
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 12:23

Már nem tudom, hogy jött ide a gyerek, mint téma , de 6 gyerek mellett ERRE van rálátásom!!!
Én személy szerint azt gondolom semmilyen időt NEM
vettem el tőlük a nyeremenyjatek mániám miatt, viszont amit ,+ba adtam vele na az leírhatatlan!!!!!
Ennyi gyerek mellett ha 3 állásom lenne sem engedhettem volna meg, hogy annyi klassz helyre elvigyék őket ahol már jártak!!
Nem mellesleg a 12 éves lányom ötlete volt hogy a blokkot cola játékon Ennyi
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 11:11

12 óra az azért durva.
Nem a Vezúv tört ki, vagy cunami söpört végig Bp-en.
Hozzászólás: 2014. július 23. :: 10:46

Paintuci: Nem garantálható hogy egy szolgáltatás 100%os rendelkezésre álással müködjön, az ilyen vis maior esetekre ( felhőszakadás tartós eső ) csak szétteszik a kezüket. Nem mellesleg a hibajelenség nem csak az UPC nél hanem a T nél és a Diginél is fennált.
Hozzászólás: 2014. július 22. :: 23:21

Upc mobilnet 12 órán keresztül rendszerhiba miatt nem működött.. éjszaka vettem észre, és ha dolgom lett volna??????
Megkérdeztem tőlük, melyik szolgáltató engedi ezt meg magának?????
Röhej...
Hozzászólás: 2014. július 22. :: 23:16

Ahol gyerekek vannak 2 fölött de hamár 1 is, nem sajnálok nyereményt... azok a gyerekek esznek, járnak iskolába stb... szétrúgják a cípőt, telefon számítógép kell nekik... stb... ez az élet itt Mo-n egyedülállóként, illetve párban plusz jövedelemmel is nehéz hát még gyerekekkel...
Mindenki próbál plusz pénzt csinálni... h. legyen mit enni szó szerint...
...és aki munka, és gyerek mellett rohangál h. tudjon játszani, hát elismerésem.... jó fáradt lehet...

..és pontosan amit zshajni írt.... a vásárlás során nekem a minimum 5 blokk külön, víz lever mikor végzek...
Guberálásnál meg néznek, meg rámszolnak stb....

Ja és gondolom mindenki félelme meglegyen az a rohadt blokk ha kell, meg a kupak meg stb...

Na meg a szavazós játékok idegörlő...

Szóval nehéz ipar ez... meg veszélyes üzem...

Volt aki azért szállt ki mert a gyerekeivel akar foglalkozni... kb. évente 2szer látod a fórumon... van választás... semmi sem kötelező...

Én is pl ma szomorú vagyok h. nem nyertem hell rollert, de gondolom Galériáéknál csak jobb helye van...
Hozzászólás: 2014. július 22. :: 21:59

sada - igen, nyertek játszóteret.
Annak a leszervezésének az idejében viszont tutira nem a gyerkekeikkel foglalkoztak.
Nem bántani akarom amúgy őket, épp ellenkezőleg! Emelem a kalapomat előttük.

Most az jutott eszembe, hogy ez az egész egy kicsit olyan, mint a lottósorsolás. Ott mondjuk nem tudjuk ki mennyit nyer, viszont annyi szelvényt vesz, amennyit a kedve/pénztárcája enged.

Rea - Amúgy tényleg szomorú, hogy Mo. mindig ez megy... :(
Hozzászólás: 2014. július 22. :: 21:39

Évek óta folyik a cégek csesztetése a többszörös nyertesek miatt. Ki így ki úgy, de folyton csesztette őket. Eredmény az lett, hogy majdnem mindenhol 1 ember - 1 nyeremény.
Nyugodtabbak lettek a kekeckedők? Francokat. Aki ide jár előbb vagy utóbb megismerik a testvérét, sógorát, férjét, anyját, kutyáját. Mi a fenéért jó az, hogy látunk Horváth Janit, Rozit, Ferit és Salamont, miért megnyugtató? Nem lenne jobb ha Horváth Jani nyert volna négyszer? Nem mindegy? Úgyis ugyanoda megy.
És igazságtalan is. Nem mindegy hogy valaki vesz 100-at vagy vesz 10-et. Tisztára szocialista és intoleráns hozzáállás. Mellesleg az EU-ban is előkelő helyen van Mo. intolerancia szempontjából.
Én inkább tanulnék azoktól akik jók abban amit csinálnak.

Ki mit csinál a nyereményével magánügy. Ki hogy szedi össze a blokkjait szintén magánügy. A nyereményjáték jó dolog és plusz öröm az élethez.
Ja, hogy nem nyertem? Hát baszki, így jártam. Nincs odaírva egyik játékszabályba se hogy nekem kötelező játszani bármivel is. Mindenkinek a saját választása. És ha választott, hogy játszik akkor viselje el a nyerést és a nemnyerést is ne nyafogjon folyton.
Ez olyan mint a tanulás, férjhezmenés, munka és minden más az életben. Lehet jól és rosszul csinálni. És kell szerencse is, mind minden máshoz, de attól kiakadok amikor valaki másra keni a baját. Saját döntés, hogy játszol-e, senki se kényszerít.
Hozzászólás: 2014. július 22. :: 20:54

zshajni
"de a nyertesek ezt is feladják..."
Ez is egy alaptalan általánosítás.
Vannak itt több gyerekes nagy játékosok, akik nyertek már ovinak koronás bulit, falunak játszóteret, v. egyszerűen csak a családjuknak sok mindent v. annak az árát.
Szervezés kérdése.
Hozzászólás: 2014. július 22. :: 20:54

Én is most kaptam ugyanilyent valami abacus kft-től, de nem tudom mi volt:(
Korábbi hozzászólások