Nyereményjáték - aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - akciók 2014, Facebook nyereményjáték, ingyen nyereményjáték, nyeremények, online bingo, autó, játék, nyereményjáték online, lottószámok, ötöslottó, hatoslottó, nyerőszámok, autó nyereményjáték, nyeremény, pénz nyeremény, autó nyeremény, akció, online nyereményjátékok, pénznyeremény

Hírlevél feliratkozás

Fórum Lilliput.huA NYEREMÉNYJÁTÉK ARCHIVÁLVA LETT, VAGY NINCSEN ILYEN AZONOSÍTÓ!

 

Legfrissebb fórum hozzászólások

 
 • Kereskedelmi láncos matrica-, kártya-, domino csere-bere (Spar Hegymánia; CBA Vuk; Penny; Tesco - Angry Birds, Törp dominó; Spar: Garfield, Magyarország Természeti kincseink, Hupikék Törpikék, Óceánmánia, Dzsungelmánia; stb.)

  ritka113

  VUK
  Keresem: B1
  Kínálom: A1, A2, A4,C1, C2, C3, C4, D2,D3, D4, B3, E1, E2,E3, E4,

 • Ünnepi jókívánságok 2014

  pityesz76

  "..ha a szív mélyéből fölfakadó kérdéseket tesszük föl, mert a felszínen nyilván nagyon sok kulturális adottságra tudunk rákérdezni, nagyon sok gazdasági kérdésünk lesz, nagyon sok mai, 21. századi kérdésünk. De ha a kérdések mögé megyünk, akkor végül olyan kérdésekig jutunk el, hogy mi az életem értelme, illetve hol találom azt? Érdemes-e egymáshoz tartoznunk, lehetek-e boldog, érdemes-e valakiért szenvedni? Például itt van húsvétnak az üzenete. Virágvasárnap a gyerekeket arról kérdeztem, hogy jó dolog-e szenvedni, mit gondolnak a szenvedésről? Ez egy alapvető kérdés. A gyerekek azt mondták, szenvedni nem jó dolog. Kértem őket, tegye föl a kezét, aki azt mondja, hogy szenvedni nem jó dolog, és persze, hogy mindenki föltette a kezét. De kérdeztem egy másikat: tudnátok-e valakit vagy valamit mondani, akiért vagy amiért érdemes szenvedni? Annyi válasz született, hogy előbb abba kellett hagynom a válaszok meghallgatását, mert olyan hosszúra nyúlt volna a vasárnapi mise. Érdekes ez a kettősség: egyfelől azt mondjuk, nem akarunk szenvedni és a szenvedés nem jó dolog, és ezzel egyet lehet érteni. Másfelől szinte gondolkodás nélkül tudunk mondani olyanokat, akikért mégis érdemes szenvedni. Ez például egy alapvető életkérdés: meg tudjuk-e mondani, hogy kiért érdemes áldozatot is vállalni. Nem könnyű bíznunk. Nagy emberi teljesítmény bízni, mert a bizalomnak van egy párja: a megbízhatóság. A bizalom nem őrültség. Folyamatosan alakul és formálódik a reális bizalmunk, ami segíti az életet, a kapcsolatainkat, hogy bizalmat szavazok, és a másik ember, akivel kapcsolatban vagyok megbízhatónak bizonyul. Ez azt jelenti, hogy megtanulom az élettel, és lesz egy élettapasztalatom, hogy érdemes bízni. Ha azonban nagyon megbízhatatlanok vagyunk és nem tartjuk fontosnak már, hogy korrektek és szavahihetők legyünk, lehessen ránk számítani, akkor a bizalom finom világa könnyen megrendül. És akkor azért kerülünk nehéz helyzetbe, mert bizalom nélkül nem lehet élni. Tehát a bizalom kockázata kell az élethez és a kapcsolatokhoz. A hosszú távú kapcsolatokhoz egészen nyilvánvalóan kell, de a gazdasági élethez is. Igen ám, de ha megrendültünk a bizalmunkban, akkor nem adunk ott sem bizalmat, ahol kellene."
  húsvét alkalmából mindenki jön a "kellemes ünnepeket és sok locsólkodót" .. legtöbbször üres, "kötelességből" mondott és írt szavakkal... ezért Pál Feri atya húsvéti üzenetével.kívánok minden kedves barátomnak, fórumtársnak az oldal üzemeltetőinek, adminjainak, meghitt, nyugodt szép ünnepet, békességet.jó pihenést és sok közös élményt szeretteid és barátaid körében ,szeretetben, nevetésben, mosolyokban, finom falatokban gazdag Húsvéti Ünnepeket.

  szebbelet-szebbelet.blogspot.hu/search/label/húsvét
  hisz tudjátok :))
  "Egyedül minden nehéz, együtt semmi sem lehetetlen..."
  Gróf Széchenyi István

 • // Csere-bere fórum 3.

  Rencsu

  A lényeg lemaradt: univer blokkot szeretnék :)

 • Sürgős segítségkérés

  Jendal

  Szerencselaphoz keresek társat. :)

 • // Csere-bere fórum 3.

  Rencsu

  1 termékes coop blokkot keresek! (Egy fél pályázatnyit) Mit kérnél érte?

 • // Csere-bere fórum 3.

  galambfeher

  19 Db tesco torp domino elado vagy elcserelheto!

 • Ünnepi jókívánságok 2014

  évike69

  Itt a húsvét, jön a nyuszi.
  Repül hozzátok egy nagy puszi.
  Ölelésem legyen veletek.
  Boldog és Áldott húsvétot mindenkinek!

 • // Csere-bere fórum 3.

  Tisike

  500 db Koronás vkód cserére vagy eladásra vár. Akár 100-asával is.

  Érdekel: utalvány, filteres gyümölcstea, popcorn, postakész boríték, postabélyeg vagy mid lenne?

 • Kérdések és válaszok

  Galeria

  Sada köszi, csak sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy amikor neten küldtem sosem nyertem:(

 • Kérdések és válaszok

  sada

  neten.
  Azt elfogadja, már többször írták itt.

 • Kérdések és válaszok

  Galeria

  A lidl-pókembenél, hogy kell beküldeni a kódot, hogy elfogadja? Aki kapott vissza olyan sms-t, hogy elfogadta kérem írja meg, köszi!

 • Ünnepi jókívánságok 2014

  Galeria

  Mindenkinek kellemes Ünnepeket!

2014. április
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
24
25
29