Hírlevél feliratkozás

Fórum

Az NBA legizgalmasabb csapatai

Az NBA legizgalmasabb csapatai

Elkezdődött az NBA szezon, amely hosszú idő óta az egyik legizgalmasabb szezonnak ígérkezik. Komoly változások történtek az offseason alatt, sok sztár csapatot váltott és nagyon izgalmas keretek alakultak ki.

Los Angeles Lakers

Egy jó Lakersre mindig szüksége van az NBA-nak, de az utóbbi években nem jött össze a kiemelkedő szereplés, pedig tavaly nyáron megszerezték a liga legjobb játékosát Lebron Jamest. Ráadásul tehetséges fiatalok is akadtak a csapatban, mégis egy csalódást keltő szezonon vannak túl. Nyáron viszont összejött James nagy terve és sikerült odacsábítani Anthony Davist maga mellé, akiért a fiataljait is feláldozta a csapat, így Ball, Hart és Ingram is New Orleansba került Davisért cserébe. Sikerült jó kiegészítő embereket is hozni a két szupersztár mellé, megszerezték a tavalyi bajnok Raptorsból Danny Greent, DeMarcus Cousins is érkezett, úgyhogy elég komoly kerettel rendelkezik a Lakers. A playoffnak mindenképpen meg kell lenni idén a Betclic esélylatolgatásai alapján, de természetesen ennél komolyabb célok vannak Los Angelesben.

Los Angeles Clippers

Viszont nem csak egy csapatnál vannak komolyabb célok Los Angelesben, így a szintén teljesen átalakított Clippers lehet a Lakers legnagyobb riválisa nyugaton. A nyár legnagyobb kérdése Kawhi Leonard sorsa volt a nyáron, a Toronto Raptorst bajnoki címig vezető sztár 1 év után otthagyta Kanadát, és a Clippersnek sikerült megnyernie a harcot, ami Leonardért folyt. Ráadásul Leonard mellé is érkezett még egy szupersztár Paul George személyében, úgyhogy itt is összeállt egy óriási potenciállal rendelkező duó. Paul George tavaly 3. lett az MVP szavazáson, neki volt a legjobb Real Plus Minus mutatója, amely az egyik legfontosabb mérőszám az NBA-ban. Mindketten kiváló védők és ott van mellettük a liga egyik legjobb irányító védője Patrick Beverley, tehát egy elég komoly periméter védekezést várhatunk tőlük a szezonban, és egyben a Clippers a bajnoki cím legnagyobb esélyese is. Unibet bónusz itt található, ha fogadni szeretnél rájuk.

New Orleans Pelicans

Már esett szó a Pelicansról, akiket ott hagyott Anthony Davis, de még sincs okuk a szomorúságra, hiszen az egyik legtehetségesebb fiatal csapatuk van. A három Lakerses fiatal mellett, megnyerték a lotteryt és ők választhattak először a drafton. Ki is húzták Zion Williamsont, aki Lebron James NBA-ba érkezése óta, talán a legjobban várt újonc játékos. Nagy kérdés, hogy mennyire tud majd dominálni az első szezonjában Zion, és hogy mennyire kerülik el a sérülések. A bemutatkozására még várni kell, mert egy sérüléssel kezdi a szezont, de az biztos, hogy a Pelicans lesz az idei év legizgalmasabb csapata.

 

Legfrissebb fórum hozzászólások

 • Kérdések és válaszok

  jojó

  Tesco - Kinder utalványt /online vár még valaki ?

 • Szavazások, meghívók

  pityesz76

  olyan internetes oldalra találtam, ami nekem nagyon megtetszett és szeretném a figyelmedbe ajánlani!
  Hallottál már az eKözpontról ?
  Ha még nem, akkor tudnod kell, hogy ez egy nagyon jó közösségi oldal, ahol rengeteg cég versenyzik értünk az ajánlataival. Tényleg minden van, amit csak el tudsz képzelni!

  Dekor kozmetikától a lakásfelújításig minden területről folyamatosan kapjuk a jobbnál jobb akciókat, ajánlatokat, kuponokat. És ha ez nem lenne elég, még egy komoly nyereményközpont is van, ahol akár laptopot, vagy 1.000.000 Ft-ot is lehet nyerni.
  Díjmentesen regisztrálhatsz itt:


  https://www.ekozpont.hu/regisztracio/ajanlas/584

 • Kérdések és válaszok

  Lila88

  Auchan- Harry Potter játékon valakit értesítettek már a könyvcsomagos nyereményről?

 • Kérdések és válaszok

  sada

  fozo.gabi
  "A Lebonyolító legkésőbb a mindenkori nyerő időpontot követő 14 napon belül elektronikus levélben a Játékos által megadott e-mailcímre küldve kiértesíti a nyerteseket..."

 • Felajánlások

  pennypenny

  Fáreó!

  Ha megvan még a Purina kupon, én köszönettel fogadnám...
  (Írtam email-t is.)

 • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

  sada

  2es: 1.660
  3as: 20.260
  4es: 2.120.500
  5ös: nincs

 • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

  sada

  5ös lottó: 1; 12; 54; 55; 67.

 • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

  sada

  Joker: 661256

 • Kérdések és válaszok

  pieceofluck

  Köszönöm! :)
  Akkor ez olyan lehet, mint a tisztaságból jeles játék.
  Még csak ma töltöttem az első blokkot, de tetszenek a nyeremények, úgyhogy fogok még tölteni, november 30-ig van idő.

 • Kérdések és válaszok

  fozo.gabi

  sada, szerintem a heti nyerteseket (hiába nyerő időpontos) a játék lezárása után értesítik.

 • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

  sada

  Az Ötöslottó várható főnyereménye: 2,65 milliárd forint.

 • Kérdések és válaszok

  sada

  pieceofluck
  A heti nyeremény is nyerő időpontos, csak nem azonnal, hanem a következő héten értesítik a nyerteseket.
  Elég kicsi a valószínűsége, hogy a heti és a napi időpont pont ugyanakkor legyen.

2020. október
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
   
1
2
3
5
6
9
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
26
29