Nyereményjáték - aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - akciók 2014, Facebook nyereményjáték, TESCO Simpson család hűtőmágnes cserebere, nyeremények, autó, játék, nyereményjáték online, lottószámok, ötöslottó, hatoslottó, nyerőszámok, autó nyereményjáték, ingyen nyereményjáték, nyeremény, pénz nyeremény, autó nyeremény, akció, online nyereményjátékok, pénznyeremény

Hírlevél feliratkozás

Fórum Lilliput.huA NYEREMÉNYJÁTÉK ARCHIVÁLVA LETT, VAGY NINCSEN ILYEN AZONOSÍTÓ!

 

Legfrissebb fórum hozzászólások

 
 • Nyertesek

  Mango

  KINDER póló pótnyertesként! Egyidőben küldték a nyeremény értesítőt és a gratuláló levelet, tehát elfogadták? Ezt nem értem.

 • Nem csere-bere, hanem vásárlás

  Gia

  Hétvégi HorgászShow-ra 2 belépő eladó féláron! 2000.-Ft a kettő, a belépőhöz jár egy pohár sör és egy pár virsli fejenként.
  Étkezési utalványt is elfogadok.
  Syma csarnokban lesz.

 • // Nyereménytárgy csere-bere

  kákvirág

  15% kedvezmény kupon a Tropicariumba,40%kupon Yves rocher 1 db nem zöld pontos termékre,15% fakopáncs kupon,scholl 15%,játék mester 20%óradijas játékidő árából,kehida termál 20% kedvezmény kupon min két éjszaka esetén. Kéri valaki?

 • // Csere-bere fórum 3.

  magdalin

  Cso és GE szótagokat adnék MAG és GARA-ért cserébe.
  Vennék is, LET, FON-t és TV-t.

 • Kérdések és válaszok

  Nórika

  ja, értem. Ha nem bio volt, akkor ez az! de sztem nem kötnek bele nyerés esetén, 1x már nekem is volt eltérésem, de nem szóltak :)

 • Kérdések és válaszok

  trita

  Nórika köszönöm..igen me,de már kidobtam :( nem gondoltam hogy máshogy van a blokkon

 • Offtopic, sőt off-site - Társalgó

  szigiagi

  Bogarak ellen szűrő...

  Nórika
  Azért kedvesebben írták, és elég soká is válaszoltak. 1 hét múlva írták meg, hogy sajnos nem tudják megoldani a vonatot. Csak én lerövidítettem nem-re.:) És pontosan, a lényeg a vége. :)
  Párom ráadásul imád vonatozni. :) De én is szeretek. :) Voltunk együtt anno 2008-ban Svédországban Stockholmban, de onnan felvonatoztunk 1500 km-re északra a Lapportenhez kirándulni (az Lappföld kapuja, oda mennek Nils Holgersonék is a vadludakkal:) ). Az is tök jó volt. :) Oda is nyertem a jegyet, csak azt még a Raiffeisen Bankos dolgozóként, a dolgozók között szervezett értékesítési versenyen, és azt munkával/teljesítménnyel nyertem, nem szerencsével. :)) (Igaz, eredetileg nem oda, hanem Barcelonába és 1 főre, csak át tudtam váltani, és inkább vonatjegyet kértem 2 főre Svédországba. :))

 • Kérdések és válaszok

  Nórika

  trita
  szerintem ez: "Gold szuperédes kukorica 170 gr"
  megvetted? ha igen, a súlyokat nézd meg rajta. Ha 140 és 170 gr szerepel rajta, akkor ez az :)

 • Offtopic, sőt off-site - Társalgó

  bonnyka

  Uh, kezdek örülni, hogy tejmentes diétán vagyunk...
  Én is azon gondolkodtam, hogy a bogarak hova lettek belőle? Biztos nem piszkálták ki egyenként őket a masszából... :(

 • Offtopic, sőt off-site - Társalgó

  Nórika

  szigiági
  hú, de jó, nagyon örülök neki!! Jó pihenést!!
  (bár azt nem értem, hogy a "nem" helyett miért nem azt írták, hogy "megpróbáljuk elintézni a vonatot", de a végeredmény a lényeg :)

 • Offtopic, sőt off-site - Társalgó

  szigiagi

  Képzeljétek! :))
  Lehet, hogy emlékeztek, hogy a Nissannal nyertem fb-n a nov. 5-ei Bayern München meccsre 2 jegyet és aznapra szállást, és az utat úgy fizették, hogy adnak egy Nissant és fizetik a benzint. Én így kicsit elkenődtem, mert egyedül levezetni 2 nap alatt kb. 1500 km-t, az nem túl pihentető (párom nem vezet). Írtam nekik, hogy lehet-e vonatjegy, azt válaszolták, hogy nem. Erre elkezdtem a barátaim között keresgélni, hogy ki tud velünk jönni, hisz a kocsiban elférnek, és akkor nem kell egyedül vezetnem... Hát ez nem sok sikerrel ment így az év vége felé, már senkinek nincs szabija, vagy más miatt nem tud jönni... Erre ma írtak a Nissantól, hogy el tudták intézni a vonatjegyet. :))
  Annyira boldog vagyok, így tényleg pihenünk! :)) És párommal az első gyerekekünk születése óta nem voltunk sehol sem kettesben, azaz 5 és fél éve... Olyan boldog vagyok! :)) Mintha másodszor megnyertem volna a nyereményt! :))

 • // Nyereménytárgy csere-bere

  magdi23

  Kinder hátizsákot, nestea fotelt, pendrive-ot, staropramen pendrive-ot cserélnék.

  Érdekel: balaton kódok, pick blokkok, spar tchibo blokkok vagy mid lenne érte?

2014. október
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
27
28