Hírlevél feliratkozás

Fórum

REXONA - ROSSMANN

Üzletekhez kötődő
 • Játék kezdete:2013.06.17.
 • Játék befejezése:2013.07.12.
 • Beérkezési határidő:2013.07.12.
 • Sorsolás:2013.07.16.

Rexona nyereményjáték F1 - Rossmann

Feltétel:
Vásárolj 2 db Rexona termékeket bármely Rossmann üzletben. A vásárlást igazoló blokk adatait küldd be SMS-ben a 06-20-667-5848-as telefonszámra, vagy regisztráld a játék oldalán.
Minta SMS: RM*AP*dátum*időpont
Minta SMS: RM*123456789*20130628*12:00
A blokkot őrizd meg, a nyertes blokkot be kell mutatni.
Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy nyeremény és egy fődíj nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Kezdete: 2013. június 17.
Befejezés: 2013. július 12.
Sorsolás: 2013. július 16.
Nyeremény:
2 db páros Kombi ticket Gold Weekend belépő a Forma-1 Magyar Nagydíjra.
30 db Lotus F1 Team csomag (1 db hivatalos Kimi póló és 1 db Kimi baseballsapka).
Játék - Rexona oldala
Játék - Unilever játék
Hivatalos játékszabályzat pdf-ben
 

Legfrissebb fórum hozzászólások

 
 • Negatív tapasztalatok

  trendy

  Az egyiknek július végén,a másiknak augusztus végén lett vége.Ha jól emlékszem.

 • Negatív tapasztalatok

  sada

  Kinek gratulálsz? Magadnak? Szerintem a Mol-nál mostanában nem volt vele játék. Rossz blokkot töltöttél föl?

 • Negatív tapasztalatok

  Berci27

  Maxxon reklám... Kisorsoltak a Red Bull Shell játék nyertesének a Red Bull MOL blokkal... Gratulálok! ...

 • // Nyereménytárgy csere-bere

  Gréti81

  Tesco Tefal matricáim lennének cserére.

 • Negatív tapasztalatok

  trendy

  Ennyi.

 • Felajánlások

  dreherbaby

  Kedves Nusy, felhasználnám a kódot. Köszönöm

 • Negatív tapasztalatok

  sada

  Mivel a nyeremény szerencsére nem kenyérre kell, így nem is türelmetlenkedem. A végső határidőre hangolódom, így + öröm, ha hamarabb jön.
  Jobban szeretem magam annál, hogy az ilyen kákán is csomót keresek hozzáállással hergeljem magamat és elrontsam a játék örömét.

 • Felajánlások

  Nusy

  Coca-Cola 100MB-os feltöltéses kód:
  LFZHXFTYCN

  Játékleírás: www.woah.com, www.app.woah.com

 • Negatív tapasztalatok

  trendy

  Sikerült a játékok legkevésbé zavaró részeit kiemelned.Szerintem.

 • Negatív tapasztalatok

  Vágási Feri

  Az pedig, hogy a feltételeit ismertem... Igen, ismertem, de ha nem fogadom el a játékszabályt, akkor nem veszek részt a játékban. Semelyikben. Az pedig falra hánt borsó lenne, ha megírnám ennek és ennek a szervező cégnek, hogy mit csinálnék másképp. Semmi sem történne, menne a pótnyertesek megvárása... Ami értelmetlen. Ha a Kőbányaisok tudták küldeni a tévét szűk egy héten belül, akkor a többiek is megtehetnék. Az Unilevernél, ha nem névre szóló kártyát kapok akkor szintén nem értem. Miért nem küldte meg a Spar a játék elején a kártyákat? Úgy gondolták, hogy lehet, hogy senki sem fog játszani és nem fog nyerni így nem is lesz szükség a kártyákra? Ez is nonszensz. Hangsúlyozom, azt megértem, ha egy adott blokkal azért molyolnak annyit, mert tutira le akarják ellenőrizni, hogy érvényes-e, de azt, hogy egy minden tekintetben érvényes nyertes nyugta alapján ne küldjék ki a nyereményt, csak hetek-hónapok múlva, az maxigáz. Ezt csinálta tavaly év végén a Coop is a nyeremény utalványokkal. Azonnal be kellett küldeni, mert ha nem, akkor irgum-burgum, de majdnem negyed év volt, mire méltóztattak kiküldeni. A kis nyereményekért bekért eredeti blokk pedig szintén vicc kategória. Annál már csak az a gázabb, ha a kis nyeremény miatt buktad a heti/havi, esetleg a Főnyereményt. Mert volt ilyen játékszabály is pár éve. Aki kis nyereményt nyer, az próbálkozzon újra, ha komolyabbat akar nyerni. Na, erre kellene kitalálni azt, hogy be lehessen pipálni, hogy NEM KÉREM A NAPI/AZONNALI nyereményt. Szerencsére ilyen játékok már nincsenek. Vagy legalábbis én nem találkoztam mostanában ilyen kitétellel. Ráadásul kikapott tegnap a Real Madrid és még takarítanom is kell. Kész vagyok, mint a mateklecke.

 • Kérdések és válaszok

  Gia

  Számlaszámot én kötőjellel írtam, 8-as bontásban.Nevet rendesen, Nekem elsőre elfogadta.

 • Negatív tapasztalatok

  Vágási Feri

  Ez egy idióta rendszer. Ha megvan az adott nyertes, aki villámgyorsan beküldte a blokkot, akkor mi a l****zért kell megvárni az összes nyertest, hogy méltóztassanak beküldeni a nyugtát. Aki nem rakosgatja el a blokkokat, mert nem figyel oda az ne játsszon. Ennyi. Semmi ok-okozati összefüggés nincs a nyeremények kiosztása és a pót-pót-pót-pótnyertesek értesítése között. Én így csinálnám. Nyilvántartás, nyertes neve, mikor értesítettük, blokk beérkezésének dátuma, érvényes: igen/nem. Ha igen, AZONNAL küldeném a nyereményt. Miért? Mert az adott nyeremény vonatkozásában okafogyottá vált bármilyen más mutatvány. Itt nem kell pótnyertest hajkurászni. Mint ahogyan a Tesco Kőbányisok. Egy héten belül itt volt a tévé. Csak hozzáállás kérdése, ennyi. Felül kéne vizsgálni a sablon alapján másolgatott játékszabályokat és mindenki boldog lenne.

2017. szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
14
16
18
19
20
21
23
24
26