Hírlevél feliratkozás

Fórum

Webnyeremény

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
a weboldal felhasználói adatainak kezeléséről
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. §-ában rögzített kötelezettségünknek eleget téve, ezúton tájékoztatjuk Önt, mint a webnyeremeny.hu weboldalra felhasználóként (továbbiakban: Felhasználó) bejelentkezett természetes személyt személyes adatainak kezeléséről: 
 
1. Az adatkezelő neve és székhelye 
Galambos Dániel 
a Cg.: 07-09-015428 cégjegyzékszámú 24/7 Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetője  
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1/13.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-96817/2016
 
2. A kezelt személyes adatok fajtái, forrása és jogalapja

2.1. A kezelt adatok fajtái: a felhasználó neve, levelezési címe, e-mail címe. 
2.2. A kezelt személyes forrása: A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok közvetlenül a Felhasználó általi önkéntes adatszolgáltatás útján kerülnek felvételre a weboldalra történő regisztrálás elküldésével egyidejűleg. 
2.3. Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés Felhasználó hozzájárulásán alapul. 

3. Az adatkezelés célja 
Adatkezelő a Felhasználóról a fenti. 2. pontban gyűjtött személyes adatokat az alábbi célból kezeli: 
 
3.1. Általános cél: 
Nyereményjáték és fmcg témájú online szaklapunk célja az országban futó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele. Az újdonságokról az érdeklődők a hírlevélből is értesülnek, és a további információcserét szolgálja a fórum is, ahol a bejelentkezett felhasználók részére lehetőség van hozzászólásra.
 
3.2. Konkrét célok: 
A hírlevélre feliratkozottaknak aktuális nyereményjátékokról történő információk megküldése; 
A weboldallal kapcsolatos anonimizált adatokat tartalmazó statisztikai kimutatások elkészítése céljára; 
 
4. Az adatkezelés és adatfeldolgozás helye: 
Az adatkezelés helye: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1./13
Az adatok feldolgozását az Adatkezelő végzi: 
A Felhasználó személyes adatait az Adatkezelő bizalmasan kezeli, az adatokat, az adatkezeléshez hozzájáruló személy által engedélyezett körön kívül, harmadik személynek nem adja ki. A nyertes Felhasználók neve nyilvánosságra kerül. A fent megnevezett Adatkezelő mindvégig az alkalmazandó adatkezelési szabályokat betartva jár el, annak érdekében, hogy biztosítsa a Felhasználó személyes adatainak és magánszférájának védelmét, gondoskodik a Felhasználó adatainak biztonságáról és minden intézkedést megtesz jogosulatlan hozzáférés ellen. 
 
5. Az adatkezelés (tárolás) időtartama 
A Felhasználó személyes adatait az adatkezelés céljainak megvalósítása érdekében mindaddig őrizzük, amíg a Felhasználó nem kéri adatainak törlését. A Felhasználó kérése esetén haladéktalanul, de legkésőbb 8 munkanapon belül a Felhasználóra vonatkozó személyes adatokat töröljük. 
 
6. Jogorvoslatok 
Felhívjuk a figyelmét, hogy Önt az alábbi jogok illetik meg kezelt személyes adatai tekintetében: 
6.1. Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről; 
6.2. Tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen; 
6.3. Kérheti személyes adatainak helyesbítését; 
6.4. Kérheti személyes adatainak törlését vagy zárolását; 
6.5. Adatkezeléssel kapcsolatos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat; 
6.6. Jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) fordulhat; 
6.7. Az Ön adatainak jogellenes kezelésével, vagy az adatbiztonság követelményének megszegésével az adatkezelő által, vagy az adatfeldolgozó által Önnek okozott kárt az adatkezelő köteles megtéríteni.

Az ÁSZF ide kattintva érhető el.
 

Legfrissebb fórum hozzászólások

  • Felajánlások

    Tigris06

    Spar "Osztálykirándulás" játékra töltenék fel blokkokat, ha megírja a suli nevét...

  • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

    sada

    2es: 2.115
    3as: 24.220
    4es: 3.191.3465
    5ös: 6.431.516.010 !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Kérdések és válaszok

    judy241

    Köszönöm Sada a választ 👍

  • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

    sada

    5ös lottó: 20,33,39,50,64

  • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

    sada

    Elment a majdnem 85 milliós fődíj!

  • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

    sada

    Joker: 406619

  • Sorsolások

    sada

    14. hét
    HÉTFŐ (03,30)
    Auchan – magyar termék (1 Samsung mosógép)
    Bravos kávé 8/4 (1 kávéfőző, 2 tejhabosító, 8 ajándékcsomag)
    KEDD (3,31)
    Reál 10 vk (10 kompakt grill)
    Tesco - Henkel mélytisztítás (1*150e, 10 ajándékcsomag)
    SZERDA (04,01)
    Gyermelyi 4/3 (3 bőrönd szett, 6 válltáska, 20 válltáska)
    Belgian 8/8 (1 Accent Hotels voucer, 1 karkötő)
    CSÜTÖRTÖK (04,02)
    Milka Dark Milk (1 BMW-MINI – XU71 MINI Cooper)
    Fa, Vademecum (1 db 1.000.000 Ft-os IBUSZ utalvány)
    Novo C (1 párizsi hétvége)
    Pólus mozi 4/3 (1 db 50 fős VIP vetítés)
    cba - magyar termék 4/2 (1 szendvicssütő, 1 gyümölcscentrifuga, 1 vasaló, 1 aj. csom.)
    Penny – Coca Cola (1 Iphone, 4 Xbox One, 7* 20.000)
    PÉNTEK (04,03)
    CBA-Unilever 3 évszak 3/1 (5 x 10.000, 10 x 5.000)
    Colgate® Max White (1 wellness hétvége a hévízen)
    Tesco – Staropramen 7/3 (1 db 2 személyes vacsora)

  • Kérdések és válaszok

    sada

    Mindegy. Lehet egyforma is.
    De nem kell az egész csomagolás, elég csak a vonalkód.

  • Kérdések és válaszok

    judy241

    Sziasztok 😊
    A reál játéknál, 10 különböző saját márkás csomagolást kell beküldeni, vagy lehet több egyforma?

  • Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás

    krysztasz

    https://www.teszvesz.hu/ingyenes-feltoltes/
    az alábbi kategóriákban visszavonásig érvényes.
    Egészség-szépségápolás
    (vitaminok, tisztálkodási és higiéniai cikkek, szájmaszk, stb.)Élelmiszer-háztartás-vegyiáru
    (élelmiszerek, takarító eszközök, tisztítószerek, bébiételek, stb.)Állateledel-állattartás
    (állateledel, ápolás, játékok, vitamin készítmények)Babaápolás-babaegészségPelenkázás

  • Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

    krysztasz

    https://www.facebook.com/miskolcinemzetiszinhaz/video
    s/823281278181619/
    Édes Anna a Miskolci Nemzeti Színház előadásában. Csütörtökönként tesznek fel teljes előadásokat. (eredetileg 1 napra tervezték, de ma is látható)

  • Nem csere-bere, hanem vásárlás

    trendy

    Keresem az alábbi könyveket, használtan is:
    Filep György: Talajtani alapismeretek I-II
    Pethő Menyhért: A mezőgazdasági növények élettana
    Taiz-Ziegler: Plant physiology

2020. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
      
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
16
19
21
22
23
26
27
28
29
30