Hírlevél feliratkozás

Fórum

Webnyeremény

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
a weboldal felhasználói adatainak kezeléséről
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. §-ában rögzített kötelezettségünknek eleget téve, ezúton tájékoztatjuk Önt, mint a webnyeremeny.hu weboldalra felhasználóként (továbbiakban: Felhasználó) bejelentkezett természetes személyt személyes adatainak kezeléséről: 
 
1. Az adatkezelő neve és székhelye 
Galambos Dániel 
a Cg.: 07-09-015428 cégjegyzékszámú 24/7 Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetője  
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1/13.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-96817/2016
 
2. A kezelt személyes adatok fajtái, forrása és jogalapja

2.1. A kezelt adatok fajtái: a felhasználó neve, levelezési címe, e-mail címe. 
2.2. A kezelt személyes forrása: A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok közvetlenül a Felhasználó általi önkéntes adatszolgáltatás útján kerülnek felvételre a weboldalra történő regisztrálás elküldésével egyidejűleg. 
2.3. Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés Felhasználó hozzájárulásán alapul. 

3. Az adatkezelés célja 
Adatkezelő a Felhasználóról a fenti. 2. pontban gyűjtött személyes adatokat az alábbi célból kezeli: 
 
3.1. Általános cél: 
Nyereményjáték és fmcg témájú online szaklapunk célja az országban futó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele. Az újdonságokról az érdeklődők a hírlevélből is értesülnek, és a további információcserét szolgálja a fórum is, ahol a bejelentkezett felhasználók részére lehetőség van hozzászólásra.
 
3.2. Konkrét célok: 
A hírlevélre feliratkozottaknak aktuális nyereményjátékokról történő információk megküldése; 
A weboldallal kapcsolatos anonimizált adatokat tartalmazó statisztikai kimutatások elkészítése céljára; 
 
4. Az adatkezelés és adatfeldolgozás helye: 
Az adatkezelés helye: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1./13
Az adatok feldolgozását az Adatkezelő végzi: 
A Felhasználó személyes adatait az Adatkezelő bizalmasan kezeli, az adatokat, az adatkezeléshez hozzájáruló személy által engedélyezett körön kívül, harmadik személynek nem adja ki. A nyertes Felhasználók neve nyilvánosságra kerül. A fent megnevezett Adatkezelő mindvégig az alkalmazandó adatkezelési szabályokat betartva jár el, annak érdekében, hogy biztosítsa a Felhasználó személyes adatainak és magánszférájának védelmét, gondoskodik a Felhasználó adatainak biztonságáról és minden intézkedést megtesz jogosulatlan hozzáférés ellen. 
 
5. Az adatkezelés (tárolás) időtartama 
A Felhasználó személyes adatait az adatkezelés céljainak megvalósítása érdekében mindaddig őrizzük, amíg a Felhasználó nem kéri adatainak törlését. A Felhasználó kérése esetén haladéktalanul, de legkésőbb 8 munkanapon belül a Felhasználóra vonatkozó személyes adatokat töröljük. 
 
6. Jogorvoslatok 
Felhívjuk a figyelmét, hogy Önt az alábbi jogok illetik meg kezelt személyes adatai tekintetében: 
6.1. Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről; 
6.2. Tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen; 
6.3. Kérheti személyes adatainak helyesbítését; 
6.4. Kérheti személyes adatainak törlését vagy zárolását; 
6.5. Adatkezeléssel kapcsolatos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat; 
6.6. Jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) fordulhat; 
6.7. Az Ön adatainak jogellenes kezelésével, vagy az adatbiztonság követelményének megszegésével az adatkezelő által, vagy az adatfeldolgozó által Önnek okozott kárt az adatkezelő köteles megtéríteni.

Az ÁSZF ide kattintva érhető el.
 

Legfrissebb fórum hozzászólások

  • Kérdések és válaszok

    letti

    sada
    Igen, sajnos nagyon elhúzzák a sorsolást. Persze idő kell hozzá, h a sok szerencsedobozt begyűjtsék.

  • Kérdések és válaszok

    sada

    letti
    Olyan régi játék, h már el is feledkeztem róla.

  • Sorsolások

    sada

    4. hét
    HÉTFŐ (01,25)
    Ceres 7/2 (1 kenyérpirító)
    KEDD (01,26)
    ---
    SZERDA (01,27)
    Einhell Power X-Change (1 e-Bike, 1 e-roller, 1 szerszámgép szett )
    ÉK Pro-Coop 3.000:
    BAZ m. (2*250e, 3*150e,6*100e, 80*5e)
    Sz-Sz-B m. (1*250e, 1*150e, 1*100e, 8*5e)
    H-B m. . (1*250e, 1*150e, 1*100e, 19*5e)
    Nógrád . (1*250e, 1*150e, 1*100e, 13*5e)
    Tarsago (utazás Bora Borára)
    CSÜTÖRTÖK (01,28)
    Coop szn. (25 *1.000.000, 25*200.000, 25*100.000)
    NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® KLUB (1 kávécsomag, 5*2.000)
    PÉNTEK (01,29)
    ---

  • // Csere-bere fórum 3.

    Babuci22

    YSK utalvány valakinek?

    EMAG utalvány??

    Van érte DM, Decathlon, Book24

    Vagy mit Kérsz érte?

  • Negatív tapasztalatok

    ib

    Foxpost negatív:
    "Törékenyként" feladva csomagban (külön csomagolva...egyebek) - mégis összetört a porcelánok közül egy :(

    Foxpost negatív:
    "Házhozszállítással" küldve - 1 hete nem kapta még meg a vevő a csomagot ...aztán rajtam "keresi"... :(

    Magyar Posta: egekben az árak :(

  • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

    Zsuzsa Nr.1.

    EuroJackpot 3. játékhét
    38,40,41,46,48
    2, 6

  • Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

    sada

    Csalók hirdettek nyereményjátékot az Aldi nevében:
    https://bit.ly/3qKvrPO

    Kamu nyereményeket hirdetnek a Lidl nevében is:
    https://www.facebook.com/LidlMagyarorszag/posts/4015414538535286

  • // Csere-bere fórum 3.

    magdi23

    Cserélném az alábbi tescos kuponokat, melyek jan. 25-től 31-ig érvényesek.
    - 1300 Ft, 13.000 felett
    - 1800 Ft, 22.500 felett
    - 2300 Ft 17.000 felett.

  • // Csere-bere fórum 3.

    Biribari

    1 db Tesco matricát és
    1db Rossmann zöld kupont cserélnék bármire.

  • Nyereményjáték infók

    nagy-i

    palmolivejatek.hu
    Február 1-én indul.

  • Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

    jojó

    Pityu csoki :)

  • Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

    jojó

    igen és még vmi 20filléres ici-pici kocka Őzike ?

2021. január
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
    
1
2
4
5
9
11
12
13
14
16
18
19
20
21
22
23
25
28
29
30