Hírlevél feliratkozás

Fórum

Webnyeremény

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
a weboldal felhasználói adatainak kezeléséről
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. §-ában rögzített kötelezettségünknek eleget téve, ezúton tájékoztatjuk Önt, mint a webnyeremeny.hu weboldalra felhasználóként (továbbiakban: Felhasználó) bejelentkezett természetes személyt személyes adatainak kezeléséről: 
 
1. Az adatkezelő neve és székhelye 
Galambos Dániel 
a Cg.: 07-09-015428 cégjegyzékszámú 24/7 Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetője  
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1/13.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-96817/2016
 
2. A kezelt személyes adatok fajtái, forrása és jogalapja

2.1. A kezelt adatok fajtái: a felhasználó neve, levelezési címe, e-mail címe. 
2.2. A kezelt személyes forrása: A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok közvetlenül a Felhasználó általi önkéntes adatszolgáltatás útján kerülnek felvételre a weboldalra történő regisztrálás elküldésével egyidejűleg. 
2.3. Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés Felhasználó hozzájárulásán alapul. 

3. Az adatkezelés célja 
Adatkezelő a Felhasználóról a fenti. 2. pontban gyűjtött személyes adatokat az alábbi célból kezeli: 
 
3.1. Általános cél: 
Nyereményjáték és fmcg témájú online szaklapunk célja az országban futó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele. Az újdonságokról az érdeklődők a hírlevélből is értesülnek, és a további információcserét szolgálja a fórum is, ahol a bejelentkezett felhasználók részére lehetőség van hozzászólásra.
 
3.2. Konkrét célok: 
A hírlevélre feliratkozottaknak aktuális nyereményjátékokról történő információk megküldése; 
A weboldallal kapcsolatos anonimizált adatokat tartalmazó statisztikai kimutatások elkészítése céljára; 
 
4. Az adatkezelés és adatfeldolgozás helye: 
Az adatkezelés helye: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1./13
Az adatok feldolgozását az Adatkezelő végzi: 
A Felhasználó személyes adatait az Adatkezelő bizalmasan kezeli, az adatokat, az adatkezeléshez hozzájáruló személy által engedélyezett körön kívül, harmadik személynek nem adja ki. A nyertes Felhasználók neve nyilvánosságra kerül. A fent megnevezett Adatkezelő mindvégig az alkalmazandó adatkezelési szabályokat betartva jár el, annak érdekében, hogy biztosítsa a Felhasználó személyes adatainak és magánszférájának védelmét, gondoskodik a Felhasználó adatainak biztonságáról és minden intézkedést megtesz jogosulatlan hozzáférés ellen. 
 
5. Az adatkezelés (tárolás) időtartama 
A Felhasználó személyes adatait az adatkezelés céljainak megvalósítása érdekében mindaddig őrizzük, amíg a Felhasználó nem kéri adatainak törlését. A Felhasználó kérése esetén haladéktalanul, de legkésőbb 8 munkanapon belül a Felhasználóra vonatkozó személyes adatokat töröljük. 
 
6. Jogorvoslatok 
Felhívjuk a figyelmét, hogy Önt az alábbi jogok illetik meg kezelt személyes adatai tekintetében: 
6.1. Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről; 
6.2. Tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen; 
6.3. Kérheti személyes adatainak helyesbítését; 
6.4. Kérheti személyes adatainak törlését vagy zárolását; 
6.5. Adatkezeléssel kapcsolatos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat; 
6.6. Jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) fordulhat; 
6.7. Az Ön adatainak jogellenes kezelésével, vagy az adatbiztonság követelményének megszegésével az adatkezelő által, vagy az adatfeldolgozó által Önnek okozott kárt az adatkezelő köteles megtéríteni.

Az ÁSZF ide kattintva érhető el.
 

Legfrissebb fórum hozzászólások

  • Nyereményjáték infók

    kanen

    https://glisskur.promoc.io/

  • Nyereményjáték infók

    laya

    http://verbena.promoc.io/
    Ez csak egy tippjáték ajándék csomagokért, nem az októberi kódos játék.

  • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

    Zsuzsa Nr.1.

    Hatoslottó 38. játékhét
    19,23,24,26,39,42

    Nincs telitalálat!
    A jövő heti jackpot összege: 1 milliárd 20 millió Ft!

  • // Csere-bere fórum 3.

    Wodehouse

    Van: 1 Delma, néhány CBA-Knorr blokk (1 termékes).
    Keresek: Spar bor, Toffiffe

  • Kérdések és válaszok

    Supergirl

    Sziasztok,

    A lidl stikieshez gyűjtő dobozt még lehet kapni/találni/szerezni valahonnan?

  • // Csere-bere fórum 3.

    krysztasz

    van: 1 db 3 termékes nagyi blokkom, 2 db tchibo blokkom
    szeretnék: egybe szeretném elcserélni játszós blokkra

  • // Csere-bere fórum 3.

    Mati

    Van:
    1 Rio Mare blokk
    6 Tchibo Family blokk
    4 Delma blokk
    5 Tesco-Chio blokk
    5 Nagyi titka blokk
    1 Rexona blokk
    350 pontnyi Tuborg blokk
    120 pontnyi Somersby blokk
    6 Magyar Termék blokk

    Szeretnék: Sensodyne blokk, Coop-Delikát blokk, Auchan-Zewa blokk, Spar-Bor blokk, Kinder Bueno kód, Toffifee kód,CBA-Piros blokk.

  • Nyereményjáték infók

    sada

    A Kincses Kalendárium 2020. a postán megrendelve (és házhoz szállítva) csak 890 Ft.
    A netto főnyeremény: 1.000.000 Ft.
    https://www.kincses.hu/szabalyzatok.html

  • // Csere-bere fórum 3.

    laya

    Cserére van:
    - DR. Gerald, Milka, Delma, Monster-Spar blokk,
    - Spájzhoz való Urbán+Gyulahúsos vagy Nádudvaris vagy
    Gyulahúsos vagy Regé-s vagy Ágis Magyar termék blokk,
    - Burn, Pöttyös, Kinder Bueno kód.

    Keresek:
    Sensodyne, Adrenalin, NIVEA, Jacobs, Monster-Auchan, Chio-Reál,
    Durex, Ooops blokkot.

  • // Csere-bere fórum 3.

    ib

    eladó vagy étkezési utira cserélhető:

    - 2 db Halls kulacs
    - 1 db eper alakú matrac
    - 1 db Kinder tornazsák

    mind új,bontatlan

    - 7 db Lidl figura (5 db bontatlan - a tojás és a gomba a kibontott)
    - 1 db Tchibo blokk
    - Penny pontok is gyűlnek

  • Nem csere-bere, hanem vásárlás

    ib

    eladó vagy étkezési utira cserélhető:

    - 2 db Halls kulacs
    - 1 db eper alakú matrac
    - 1 db Kinder tornazsák

    mind új,bontatlan

    - 7 db Lidl figura (5 db bontatlan - a tojás és a gomba a kibontott)
    - 1 db Tchibo blokk
    - Penny pontok is gyűlnek

  • Nem csere-bere, hanem vásárlás

    Rita21

    Sony XB21 piros hangszóró 2 év garanciàval 17.000 Ft

2019. szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
26
27