Hírlevél feliratkozás

Fórum

Webnyeremény

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
a weboldal felhasználói adatainak kezeléséről
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. §-ában rögzített kötelezettségünknek eleget téve, ezúton tájékoztatjuk Önt, mint a webnyeremeny.hu weboldalra felhasználóként (továbbiakban: Felhasználó) bejelentkezett természetes személyt személyes adatainak kezeléséről: 
 
1. Az adatkezelő neve és székhelye 
Galambos Dániel 
a Cg.: 07-09-015428 cégjegyzékszámú 24/7 Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetője  
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1/13.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-96817/2016
 
2. A kezelt személyes adatok fajtái, forrása és jogalapja

2.1. A kezelt adatok fajtái: a felhasználó neve, levelezési címe, e-mail címe. 
2.2. A kezelt személyes forrása: A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok közvetlenül a Felhasználó általi önkéntes adatszolgáltatás útján kerülnek felvételre a weboldalra történő regisztrálás elküldésével egyidejűleg. 
2.3. Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés Felhasználó hozzájárulásán alapul. 

3. Az adatkezelés célja 
Adatkezelő a Felhasználóról a fenti. 2. pontban gyűjtött személyes adatokat az alábbi célból kezeli: 
 
3.1. Általános cél: 
Nyereményjáték és fmcg témájú online szaklapunk célja az országban futó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele. Az újdonságokról az érdeklődők a hírlevélből is értesülnek, és a további információcserét szolgálja a fórum is, ahol a bejelentkezett felhasználók részére lehetőség van hozzászólásra.
 
3.2. Konkrét célok: 
A hírlevélre feliratkozottaknak aktuális nyereményjátékokról történő információk megküldése; 
A weboldallal kapcsolatos anonimizált adatokat tartalmazó statisztikai kimutatások elkészítése céljára; 
 
4. Az adatkezelés és adatfeldolgozás helye: 
Az adatkezelés helye: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1./13
Az adatok feldolgozását az Adatkezelő végzi: 
A Felhasználó személyes adatait az Adatkezelő bizalmasan kezeli, az adatokat, az adatkezeléshez hozzájáruló személy által engedélyezett körön kívül, harmadik személynek nem adja ki. A nyertes Felhasználók neve nyilvánosságra kerül. A fent megnevezett Adatkezelő mindvégig az alkalmazandó adatkezelési szabályokat betartva jár el, annak érdekében, hogy biztosítsa a Felhasználó személyes adatainak és magánszférájának védelmét, gondoskodik a Felhasználó adatainak biztonságáról és minden intézkedést megtesz jogosulatlan hozzáférés ellen. 
 
5. Az adatkezelés (tárolás) időtartama 
A Felhasználó személyes adatait az adatkezelés céljainak megvalósítása érdekében mindaddig őrizzük, amíg a Felhasználó nem kéri adatainak törlését. A Felhasználó kérése esetén haladéktalanul, de legkésőbb 8 munkanapon belül a Felhasználóra vonatkozó személyes adatokat töröljük. 
 
6. Jogorvoslatok 
Felhívjuk a figyelmét, hogy Önt az alábbi jogok illetik meg kezelt személyes adatai tekintetében: 
6.1. Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről; 
6.2. Tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen; 
6.3. Kérheti személyes adatainak helyesbítését; 
6.4. Kérheti személyes adatainak törlését vagy zárolását; 
6.5. Adatkezeléssel kapcsolatos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat; 
6.6. Jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) fordulhat; 
6.7. Az Ön adatainak jogellenes kezelésével, vagy az adatbiztonság követelményének megszegésével az adatkezelő által, vagy az adatfeldolgozó által Önnek okozott kárt az adatkezelő köteles megtéríteni.

Az ÁSZF ide kattintva érhető el.
 

Legfrissebb fórum hozzászólások

  • Nyereményjáték infók

    kiminoel

    Ismét OTP promo:

    2000db garantált 5000ft-os kupon

    https://azenjovom.otpbank.hu/szabalyzat

  • Nyereményjáték infók

    kiminoel

    https://stopshopjatek.hu/

  • Sürgős segítségkérés

    Paintuci

    Ha van diák bérlet, miért nincs diákjegy? :P :| :))

  • Nyereményjáték infók

    törpi

    https://www.penny.hu/pennykartya/dolce-gusto-nyeremenyjatek

  • Sürgős segítségkérés

    zshajni

    Mikor jönnétek? Hétvégén általában a városban ingyenes a legtöbb helyen a parkolás - természetesen az utcán, nem parkolohazban. Gyereknek a BKV teljes ár, csak bérlet esetén van kedvezmény.

  • Sürgős segítségkérés

    Paintuci

    Parkolás esetében jó lesz az Allee… mégis elitebb környék, és mindenhol fizetős. Bár parkolásban nem vagyok otthon...

  • Sürgős segítségkérés

    Paintuci

    Igen 350ft-s... hacsak nem vezetőnél akarod venni mert akkor 450.. bár szerintem a körúton nem szoktak a vezetőnél venni...
    10 év alatti gyerek, hát nem tom... lehet inkább diákjegy...

  • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

    Zsuzsa Nr.1.

    EuroJackpot 49. játékhét
    8,14,23,30,45
    1, 9

  • Nem csere-bere, hanem vásárlás

    CukorFruzsi

    Holnap delutani Mikulas expresszre,egy felnott egy gyerek jegy elado.Nyugatibol indulo vonatra is ervenyes a jegy.
    A ket jegy 5000Ft.
    Ha erdekel irj.koszi

  • Sürgős segítségkérés

    Zsolesz180

    A Madách Színházba történő eljutáshoz kérnék segítséget. Autóval mennénk. A tervem az, hogy az Allee-ban parkolunk (tudom, fizetős), majd onnan a 4-es villamossal. Ha valakinek jobb pakolási ötlete van, azon kívül, hogy hagyjam otthon a kocsit kérem, hogy ossza meg velem. És pár már-már nevetséges kérdés: villamosra is 350 forintos vonaljegy kell? 10 éves gyerek ingyen utazik diákigazolvánnyal? A BKK oldalán furán fogalmaznak.

  • Kérdések és válaszok

    ani-ha

    Gyermelyi 3. heti nyertesek kaptak e-mail értesítést? A lista még most sincs fent a játék oldalán. :(

  • Kérdések és válaszok

    marcsi8

    A Lidl Kinder blokkot nektek rendesen feltölti. Nekem teljesen elmosódott. Már nem tudom hogy töltsem fel.

2019. december
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
      
3
4
8
9
12
25
26
27
28
29