Hírlevél feliratkozás

Fórum

Webnyeremény

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
a weboldal felhasználói adatainak kezeléséről
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. §-ában rögzített kötelezettségünknek eleget téve, ezúton tájékoztatjuk Önt, mint a webnyeremeny.hu weboldalra felhasználóként (továbbiakban: Felhasználó) bejelentkezett természetes személyt személyes adatainak kezeléséről: 
 
1. Az adatkezelő neve és székhelye 
Galambos Dániel 
a Cg.: 07-09-015428 cégjegyzékszámú 24/7 Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetője  
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1/13.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-96817/2016
 
2. A kezelt személyes adatok fajtái, forrása és jogalapja

2.1. A kezelt adatok fajtái: a felhasználó neve, levelezési címe, e-mail címe. 
2.2. A kezelt személyes forrása: A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok közvetlenül a Felhasználó általi önkéntes adatszolgáltatás útján kerülnek felvételre a weboldalra történő regisztrálás elküldésével egyidejűleg. 
2.3. Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés Felhasználó hozzájárulásán alapul. 

3. Az adatkezelés célja 
Adatkezelő a Felhasználóról a fenti. 2. pontban gyűjtött személyes adatokat az alábbi célból kezeli: 
 
3.1. Általános cél: 
Nyereményjáték és fmcg témájú online szaklapunk célja az országban futó nyereményjátékok főbb adatainak közzététele. Az újdonságokról az érdeklődők a hírlevélből is értesülnek, és a további információcserét szolgálja a fórum is, ahol a bejelentkezett felhasználók részére lehetőség van hozzászólásra.
 
3.2. Konkrét célok: 
A hírlevélre feliratkozottaknak aktuális nyereményjátékokról történő információk megküldése; 
A weboldallal kapcsolatos anonimizált adatokat tartalmazó statisztikai kimutatások elkészítése céljára; 
 
4. Az adatkezelés és adatfeldolgozás helye: 
Az adatkezelés helye: 8000 Székesfehérvár, Bártfai u. 1./13
Az adatok feldolgozását az Adatkezelő végzi: 
A Felhasználó személyes adatait az Adatkezelő bizalmasan kezeli, az adatokat, az adatkezeléshez hozzájáruló személy által engedélyezett körön kívül, harmadik személynek nem adja ki. A nyertes Felhasználók neve nyilvánosságra kerül. A fent megnevezett Adatkezelő mindvégig az alkalmazandó adatkezelési szabályokat betartva jár el, annak érdekében, hogy biztosítsa a Felhasználó személyes adatainak és magánszférájának védelmét, gondoskodik a Felhasználó adatainak biztonságáról és minden intézkedést megtesz jogosulatlan hozzáférés ellen. 
 
5. Az adatkezelés (tárolás) időtartama 
A Felhasználó személyes adatait az adatkezelés céljainak megvalósítása érdekében mindaddig őrizzük, amíg a Felhasználó nem kéri adatainak törlését. A Felhasználó kérése esetén haladéktalanul, de legkésőbb 8 munkanapon belül a Felhasználóra vonatkozó személyes adatokat töröljük. 
 
6. Jogorvoslatok 
Felhívjuk a figyelmét, hogy Önt az alábbi jogok illetik meg kezelt személyes adatai tekintetében: 
6.1. Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről; 
6.2. Tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen; 
6.3. Kérheti személyes adatainak helyesbítését; 
6.4. Kérheti személyes adatainak törlését vagy zárolását; 
6.5. Adatkezeléssel kapcsolatos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat; 
6.6. Jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) fordulhat; 
6.7. Az Ön adatainak jogellenes kezelésével, vagy az adatbiztonság követelményének megszegésével az adatkezelő által, vagy az adatfeldolgozó által Önnek okozott kárt az adatkezelő köteles megtéríteni.

Az ÁSZF ide kattintva érhető el.
 

Legfrissebb fórum hozzászólások

 
  • Sürgős segítségkérés

    trendy

    Probléma megoldva.Huh.

  • Nyertesek

    trendy

    https://chiobuli.hu/

  • Nyertesek

    trendy

    Kinder fődíjasok:
    Sz. József, Törökszentmiklós
    C. Beáta, Bénye
    C. Fanni, Zalaegerszeg

  • Nyertesek

    Ohzi

    Március 9-én egy KinderFülhallgató , ami ma jött meg.
    Mai nyeremény a coke-al Garage Store 15.000 ft-os utalvány
    Imádom ezt 3

  • // Csere-bere fórum 3.

    cse

    Cseréim
    5.000 Ft értékű Decatlon utalvány
    100db sportszelet kód
    érdekel
    Nesquik blokk
    nescafé kód+ blokk

  • Programok 2019, programajánló 2019

    Samidala

    https://www.travelo.hu/kozel/20190320-kobanya-titokzatos-viztarozoja-ket-napra-megnyilik-es-ingyen-latogathato.html

  • Nyereményjáték infók

    playboy22

    Tesco - Riken: https://www.gumikupon.hu/

  • Nyereményjáték infók

    Samidala

    http://www.melodin.hu/hirek-akciok

    A Melódin éttermekben 2 Red Bull vásárlásával Halott Pénz koncertjegy nyerhető.

  • Nyertesek

    Trixy87

    www.spar.amagyartermek.hu/nyertesek

  • Gratulálunk!

    carla

    kiminoel!
    Köszönöm!😊

  • Gratulálunk!

    carla

    kiminoel!
    Köszönöm!😊

  • Gratulálunk!

    kiminoel

    carla!

    carla ez a Te éved lesz.

    Gratulálok szívből!

2019. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
    
1
2
3
7
8
9
11
14
16
18
20
22
23
25
26
28
30