Auchan - Coca-Cola nyereményjáték

Ez a nyereményjáték véget ért. Friss nyereményjátékokat alábbi nyereményjátékos oldal főoldalán találsz, kattints itt tovább: www.webnyeremeny.hu

"Hűsítő Coca-Cola a közös étkezésekhez!"
Feltétel:

Vásárolj bármely Auchan üzletben egyszerre legalább 799 Ft értékben promócióban résztvevő Coca-Cola termékeket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán. A nyerő időpontok minden nap 7 és 21 óra között vannak. A fődíj sorsolásán minden pályázat résztvesz. A vásárlást igazoló blokkot 2022.október 31-ig őrizd meg.

Egy játékos egy adott napon maximum 6 db bizonylatot küldhet be. Egy játékos egy adott napi vásárlásai közül maximum 3 db bizonylattal vehet részt. Egy játékos a játékban összesen maximum 30 db bizonylattal vehet részt. Egy pályázattal csak egy nyeremény nyerhető meg. A fődíj sorsoláson csak a nyeretlen pályázatok vesznek részt. Egy játékos, illetve egy háztartás több pályázat benyújtása esetén is legfeljebb egy napi nyereményt, egy heti nyereményt és a fődíjat nyerheti meg.

Az itt található információk csak tájékoztató jellegűek, a pontos részletekért olvasd el a hivatalos játékszabályzatot.

Kezdete: 2022. augusztus 25.
Befejezés: 2022. szeptember 21.
Sorsolás: 2022. szeptember 1.
2022. szeptember 8.
2022. szeptember 15.
2022. szeptember 22.
2022. szeptember 27.
Nyeremény:

1 db Philips termékcsomag & Chefparade utalvány (Airfryer + kompakt konyhai robotgép + salátakészítő + kenyérpirító + rúdmixer szett)

heti 2 db, összesen 8 db Philips Airfryer XXL (előre kisorsolt napi nyerő időpontokban)

napi 1 db, összesen 28 db, 30.000 Ft értékű Auchan Ajándékkártya (előre kisorsolt napi nyerő időpontokban)

Játék
Hivatalos játékszabályzat