5 tipp, hogy még sikeresebbek legyünk az online kaszinókban

Bár a szerencsejáték hosszú évszázadok óta népszerű kikapcsolódási lehetőségnek számít, az internet megjelenése és elterjedése alapjaiban forgatta fel a kaszinóipart is. Az online kaszinók legnagyobb előnye a hagyományos kaszinókkal szemben, hogy a játékosok akár otthonuk kényelméből is megnyithatják kedvenc játékukat és belevethetik magukat az izgalmakba. Az utóbbi években az internetes kaszinók rohamos fejlődésnek indultak: megjelentek a mobilapplikációk, így akár már útközben is játszhatunk kedvenc címeinkkel, a játékok kép- és hangminősége is sokkal jobb, mint néhány évvel ezelőtt, sőt, ma már a virtuális valóság is megjelent a kaszinókban. Mindez jól mutatja, hogy egy internetes kaszinó fel tud érni hagyományos társaihoz, és sok esetben jóval többet is tud nyújtani, így talán nem is annyira meglepő, hogy a játékosbázis ezeken az oldalakon egyre csak növekszik. Amire azonban nem sok helyen találunk választ, az az, hogy mire érdemes odafigyelni, ha növelni szeretnénk nyerési esélyeinket. Az alábbiakban 5 olyan tippet gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével Önnek is nagyobb eséllyel lehet nyerő szériája az internetes kaszinókban.


1.   Válasszunk körültekintően internetes kaszinót

Az első és talán legfontosabb tipp, hogy alaposan nézzünk utána, melyik a számunkra legmegfelelőbb internetes kaszinó. Amint egy kaszinó online felületére lépünk, érdemes megnézni, hogy ott milyen bónuszokat kínálnak a játékosoknak. Fontos továbbá az is, hogy a kaszinó széles játékkínálattal rendelkezzen, amelyben megbízható szolgáltatók címei szerepelnek, hiszen csak így győződhetünk meg róla, hogy fair kifizetési arányokra számíthatunk. Egy színvonalas weboldalról a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálat sem hiányozhat, akik bármilyen probléma esetén készséggel állnak a felhasználó rendelkezésére. Emellett érdemes egy pillantást vetni arra, hogy az adott kaszinó rendelkezik-e hivatalos engedéllyel, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy jogilag megfelelően szabályozott környezetben játszunk. A fizetési módokat is megéri alaposabban áttekinteni, hiszen jelentős eltérések lehetnek a kezelési költségek tekintetében, így az a nyereményünkre is hatással lehet. A kaszinó weboldala mellett böngésszük át a független kaszinótesztelő oldalakat, ahol felhasználók ezrei írták már meg véleményüket az adott kaszinóról, ami nagyban megkönnyíti a választást.

2.   Gyűjtsük be a legjobb bónuszokat

A legnépszerűbb kaszinókból manapság nem hiányozhatnak a kecsegtető bónuszok, amelyek felhasználásával még gyorsabban sokszorozhatjuk meg nyereményünket. Nézzük át az elérhető bónuszok listáját és az azok megszerzésére, illetve megforgatására vonatkozó feltételeket, majd ezután válasszuk ki azokat a kaszinókat, ahol a legtöbb bónuszra le tudunk csapni. Van néhány olyan ajánlat, amely a legtöbb online kaszinó weboldalán megtalálható, ezek a következők:

·       Regisztrációért járó bónuszok

·       Üdvözlő bónuszok

·       Befizetési bónuszok

·       Befizetés nélküli bónuszok

·       Ingyenes bónuszok

·       Újratöltési bónuszok

·       Barát ajánlásáért járó bónuszok

·       VIP-bónuszok

Ezeken felül számos bónusz és promóció közül válogathatunk, gondoljunk csak az ingyenes pörgetésekre, amelyek a legtöbb ilyen oldalon már megtalálhatók.

3.   Csak annyit kockáztassunk, amennyit megengedhetünk magunknak

Ahogy a hagyományos kaszinók esetében, úgy ezek internetes változatainál is fontos odafigyelni arra, hogy ne játsszunk akkora összegben, amelynek elvesztését nem engedhetjük meg magunknak. Bár sokan azt hiszik, hogy az online kaszinózásba érdemes nagyobb kezdőtőkével belevágni, manapság már nem feltétlenül ez a helyzet: rengeteg internetes kaszinónál a minimális befizetési limit annyira alacsony, hogy akár pár száz forinttal is szerencsét próbálhatunk, így érdemes körülnézni egy megbízható 500 huf casino weboldalán, ha csak kis tétekkel szeretnénk kipróbálni az online kaszinózás nyújtotta élményt. De ha úgy érzi, hogy 500 forintot sem feltétlenül kockáztatna kezdő játékosként, van egy jó hírünk: a legtöbb kaszinóban a játékoknak ingyenes próbaváltozata is elérhető, így lehetőségünk van arra, hogy először megismerkedjünk az adott játékkal, és csak utána kezdjünk el valódi tétekben játszani.

4.   Mindig tudjuk, hogy mikor kell abbahagyni

Sok kezdő játékos elköveti azt a hibát, hogy nem a nyerő szériája közben száll ki a játékból, hanem addig vár, míg az összes meglévő nyereményét elveszti. Nincsen semmi probléma azzal, ha néhányszor veszít, miközben kedvenc játékaival játszik, hiszen ez a szerencsejáték természetes velejárója, azonban ha úgy érzi, vesztes szériát fogott ki, a legjobb stratégia ilyenkor felállni a számítógép elől, és egy kis pihenőt követően később újra próbálkozni. A tapasztalt játékosok jól tudják, hogy nem minden széria lehet nyertes, így stratégiájukban ugyanúgy számolnak az elvesztett összegekkel – az előző pontban említett tippről itt sem szabad megfeledkezni, így garantáltan nem érheti Önt csalódás, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy gondolta. Egy online kaszinónak persze az a célja, hogy minél tovább a weboldalukon maradjunk, de ha ezt átlátjuk és megpróbálunk racionálisan dönteni, a végén biztosan több pénz fog maradni egyenlegünkön. A kaszinók szigorú szabályozásának köszönhetően az internetes kaszinóknak valahol a weboldalon meg kell jeleníteniük a pontos időt, hogy a játékos ne veszítse el időérzékét játék közben.

5.   Ne játsszunk alkoholos befolyásoltság alatt

A kaszinózásra a legtöbben szórakozási és kikapcsolódási lehetőségként gondolnak, és ennek megfelelően az alkohol és a szerencsejáték sokak számára kéz a kézben jár. Ám ne feledjük, hogy a kaszinók is pontosan ebben érdekeltek – gondoljunk csak azokra a hagyományos kaszinókra, ahol ingyenes alkoholos italokkal várják a betérő vendégeket. Fontos, hogy ellenálljunk ennek a kísértésnek, ha valódi pénzben játszunk, ugyanis alkoholos befolyásoltság alatt lehetetlen tiszta fejjel gondolkozni. A játékosok ilyenkor gyakran tesznek akkora téteket, amelyeket józanul nem feltétlenül mernének megjátszani, és a végén óriási veszteségekkel távoznak.

Játsszon úgy, ahogyan a profik

Bár az online szerencsejátékban nem létezik olyan 100%-os stratégia, amellyel kiszámítható és garantált bevételre tehetünk szert, ha Ön is megfogadja a fent említett tippeket, nagyobb eséllyel távozhat pluszos egyenleggel az online kaszinókból. Akár hiszi, akár nem, ezeket a jó tanácsokat a profi játékosok is előszeretettel alkalmazzák, így maximalizálva profitjukat. Ha már megtalálta az Ön számára legmegfelelőbb internetes kaszinót, nincs is más hátra: tegyen egy próbát a fent említett taktikákkal, játsszon okosan, és ne feledje – a vesztes szériákból időben ki kell szállni.

  1. február 16.