kÜLDETÉSÜNK

Az Életépítők Alapítvány küldetése, hogy a közösségépítés, a támogatás és a felkészítés eszközeivel támogassa a felnövekvő generációkat a kiteljesedett életre. Ennek fő területei minőségi emberi kapcsolatok, a testi-lelki-szellemi egészség, az egzisztenciális és fizikai biztonság, valamint a valódi életcélok. A felnövekvő generációk támogatása valójában a generációk közötti összefogással érhető el, tehát az alapítvány célcsoportjának tekinti a gyerekek, diákok és fiatal felnőttek mellett a szülőket, valamint a családokat is, köztük a társadalom perifériáján élők, hátrányos helyzetű társadalmi csoportok tagjait. Az alapítvány a tevékenységét keresztény értékrend szerint végzi.

Z

Közösségépítés

A krízisekben való megküzdés, vagy akár a mentális egészség megőrzése szempontjából kulcsfontosságúak a közösségek. Olyan közösségeket építünk, amelyek közvetlenül hozzájárulnak az egyén és ezáltal a társadalom boldogságához, a lelki és pszichoszomatikus betegségek, függőségek prevenciójához, valamint sokaknak megtartó, támogató közeget jelentenek.

Z

Mentális egészség

A mentális egészség a WHO meghatározása szerint „a jóllét olyan foka, amelyen az egyén megvalósítja képességeit, meg tud küzdeni az élet mindennapos nehézségeivel, eredménnyel és gyümölcsözően képes dolgozni, valamint hozzá tud járulni saját közösségéhez.” Támogató programjaink konkrét segítséget jelentenek a fiataloknak, a krízisben levőknek, és preventív erővel bírnak a mentális egészség területén.

Z

Krízistámogatás

Krízishelyzetben (lakhatási problémák, munkanélküliek, adósságcsapda, függőségek) lévők számára segítséget nyújtunk a krízisből való kilábalásra elsősorban komplex szakmai támogató és rehabilitációs programok által. Halmozottan hátrányos társadalmi csoportok tagjai (árvák, fogyatékkal élők, mélyszegénységben élők, stb.) számára szociális támogatást biztosítunk életkörülményeik javításához.

Z

Felkészítés

Olyan felkészítő szemléletű képzéseket, tréningeket és mentori programokat valósítunk meg, amelyek közvetlenül vagy közvetve hozzájárulnak az emberi élet kiteljesedéséhez elsősorban az élet azon területein, amelyeken az iskolarendszer, illetve a megváltozott családi struktúrák korlátozottan képesek felkészíteni korunk emberét.

Munkatársaink

Ismerd meg csapatunkat!

Kalupka János, elnök

Kalupka János, elnök

Kővári Kornél,    kuratórium tagja

Kővári Kornél, kuratórium tagja

Kalmár-Tóth Dalma, pénzügyi munkatárs

Kalmár-Tóth Dalma, pénzügyi munkatárs

Borbély Zoltán,  kuratórium tagja

Borbély Zoltán, kuratórium tagja

csak veled együtt sikerülhet

A céljaink megvalósításához támogatásra van szükségünk. Köszönjük, ha önkéntes munkáddal, vagy adományoddal te is csatlakozol az alapítvány küldetéséhez.

Önkéntes munka

Örömmel veszünk bármilyen szakmai, vagy fizikai segítséget. Amennyiben szívesen segítenél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Banki átutalás

Számlatulajdonos: Életépítők Alapítvány

CIB Bank Zrt.

10700440-72406337-51100005

közlemény: „adomány”

Bankkártyával

Online bankkártyás fizetés, amelyhez nem szükséges regisztráció. Kattints az alábbi gombra.

Írj nekünk!

Üzenetküldéshez használd az alábbi űrlapot, vagy írj az info@eletepitok e-mail címre. Ezen kívül felveheted velünk a kapcsolatot a közösségi média oldalainkon keresztül is.